Het is aangenaam toeven in je serviceflat in De Dôme Stekene, met voorzieningen die gaan van tv, internet en telefoon tot een veilige douche en kookplaat. Daarbuiten zit je goed met een gezellige cafetaria waar regelmatig animatie is, een binnenkoer met tafels en stoelen en omliggend groen.

Zorg je graag zelf voor je huishouden? Dan kan dat natuurlijk. Wil je liever genieten van een aantal services? Da’s ook perfect mogelijk. Zo kun je dagelijks verse maaltijden bestellen, en een kapper, pedicure, poets-, klus- of boodschappenhulp aan huis laten komen.

Bij De Dôme in Stekene ben je in goeie handen, met verpleging, verzorging, een kinesist en een inwonende conciërge die je graag van dienst zijn. En of je nu nog perfect je plan kunt trekken of iets meer hulp nodig hebt: het persoonlijke alarmsysteem is vast een welkome geruststelling.

Genieten van je oude dag op je eigen ritme

We laten jou alle vrijheid in je assistentiewoning. We zijn er voor je als je ons nodig hebt, maar waarderen bovenal je privacy en onafhankelijkheid. Als je kiest voor De Dôme, kies je dus voor zorg op maat: je gunt jezelf wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Onze serviceflats zijn bedoeld voor zestigplussers, en onder de medebewoners vind je vast fijn gezelschap om eens een koffie mee te gaan drinken of een activiteit te doen.

PLAN JE BEZOEK

Onze serviceflats

De Dôme Stekene telt drie soorten assistentiewoningen: een standaard eenpersoonsflat van 24 m2, een grote eenpersoonsflat van 35 m2 en een tweepersoonsflat van 45 m2. Omdat we je zo veel mogelijk willen ontzorgen, werken we met een maandprijs die niet enkel de huur van je serviceflat covert, maar ook je elektriciteit, waterverbruik, verwarming, gemeente- en milieubelasting, én het oproepsysteem en de aanwezigheid van een conciërge.

Gelijkvloers
Verdieping +1

Centraal en toch rustig,
in een groene wijk

Niet zo dichtbij dat je er hinder van ondervindt, maar wel nog voldoende in de buurt, vind je de A11/N49 en de N403. In combinatie met een bushalte quasi voor de deur, hoef je je daardoor over de bereikbaarheid van je serviceflat alvast geen zorgen te maken. Maar ook de middenstand is goed vertegenwoordigd in de wijk waar jouw assistentiewoning gelegen is. Denk aan bakkers, frituren, een apotheek en tal van wok- en andere restaurants.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Contact

WAASMUNSTERSESTEENWEG 1
9100 SINT-NIKLAAS

052 46 16 72

INFO@DEDOME.BE

    Door dit bericht te versturen ga je akkoord met de Privacy Policy