Een serviceflat in De Dôme gunt je rust en privacy, maar ook het fijne gezelschap van medebewoners. Geniet in je eigen stek van een boek of tv-programma, ga met je buren koffiedrinken of – waarom ook niet – je geluk beproeven met een bingospel!

In De Dôme leef je zoals je wil. Kook je graag zelf, dan heb je daarvoor al wat je nodig hebt. Doe je het liever rustiger aan, dan kun je in de cafetaria eten, maar ook een kapper, pedicure, kinesist, poets-, klus- of boodschappenhulp aan huis laten komen.

Of je nu nog perfect zelfstandig bent of iets meer hulp nodig hebt: je kunt op je twee oren slapen in je serviceflat, met een inwonende conciërge die voor je klaarstaat en een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je op elk moment alarm kunt slaan.

De beste zorg, en geen zorgen: da’s genieten van het leven.

De Dôme Sint-Niklaas is de ideale thuis voor jou als vijfenzestigplusser. Ook wanneer je jonger bent, maar bijvoorbeeld door ziekte nood hebt aan extra ondersteuning, zit je bij ons goed. We respecteren je onafhankelijkheid, maar geven je tegelijk de mogelijkheid om terug te vallen op een uitgebreid aanbod aan diensten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de dagelijkse beslommeringen en kunt genieten van het leven – helemaal zoals jij dat wil. Een Dôme-serviceflat, da’s durven kiezen voor comfort.

PLAN JE BEZOEK

Onze serviceflats

De assistentiewoningen van De Dôme bestaan in twee formaten, en zijn prima geschikt voor zowel koppels als alleenstaanden. Er zijn gezellige studio’s, maar ook serviceflats met een aparte slaapkamer. En we maken het je graag makkelijk. Daarom zit in de huurprijs niet alleen het oproepsysteem inbegrepen waarop je 24/7 kunt terugvallen, maar ook je elektriciteit, waterverbruik, verwarming, gemeente- en milieubelasting én het feit dat er een conciërge voor je klaarstaat. Handig, toch?

Beschikbare flats – Gelijkvloers

Hieronder zie je een overzicht van de nog beschikbare flats op het gelijkvloers.

Beschikbare flats – Eerste verdieping

Hieronder zie je een overzicht van de nog beschikbare flats op de eerste verdieping.

Alles bij de hand …
óók als je de deur uit stapt

Niet alleen in de serviceflats van De Dôme vind je alles wat je nodig hebt. Hun locatie is al even praktisch. Je zit rustig en bent toch vlot bereikbaar dankzij onder meer de bus die voor de deur stopt. Ook vlakbij zijn er verschillende buurtwinkeltjes, een slager en een supermarkt.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Contact

WAASMUNSTERSESTEENWEG 1, 9100 SINT-NIKLAAS

052 46 16 72

INFO@DEDOME.BE

    Door dit bericht te versturen ga je akkoord met de Privacy Policy